N/A_H001

N/A_H002

  Budapesti, Magyarországi Szállás - Hotelek Budapesten és Magyarországon  
AngolNémetFranciaSvéd
Gyorskereső Skype - Hívjon bennünket!  
 Tel.: +36 1 700 4443
e-mail: info@justbookit.hu
   
wwwJustBookIt
Call me! Chat with me  
KEZDőLAP
 
 SzállodaBudapesti és Magyarországi szállodák - Airoport Transfer in Europa > Car rental > Motorhome > Sightseeing > Cruises > Programs in Hungary
 Céges vacsoraBudapesti Éttermek - Vendéglők Magyarországon
 Repülőtéri TranszferBudapest - Repülőtéri Transzfer
 BuszbérlésAutókölcsönzés Budapest
 AutóbérlésAutókölcsönzés Budapest
 LakóautóbérlésAutókölcsönzés Budapest
 Városnézések »Programok - Túrák »Parlament látogatásBudapest Városnézés
 Hajós városnézés »Vacsorás hajóBudapesti Hajós városnézés
 FogorvosFogászat

Használati Feltételek

Használati feltételek

A honlap használatának feltételei- Just Book It

Ezt a honlapot az Just Book It Szolgáltató Betéti Társaság, 1038 Budapest, Kőbánya utca 42. Magyarország ("JustBookIt") működteti. A honlap felkeresésével vagy használatával Ön ezennel vállalja és elfogadja az alábbi feltételeket.

Felelősség elhárítása

A honlapon szereplő információkat jóhiszeműen tettük közzé, és azokat rendszeresen frissítjük. A JustBookIt azonban nem garantálhatja, hogy ezek az információk teljes körűek és pontosak. A JustBookIt nem vállal semmiféle felelősséget Ön vagy bármely harmadik fél felé a honlapon szereplő esetleges hibákért vagy kihagyásokért. A JustBookIt előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatja, frissítheti vagy törölheti a honlapon szereplő információk bármelyikét.

A JustBookIt nem szavatolja, hogy a honlap működtetése folyamatos és hibamentes lesz, illetve hogy a honlapon hozzáférhető információk és egyéb anyagok vírusoktól és más káros összetevőktől mentesek.

A JustBookIt nem tesz semmiféle kijelentést a honlapon található információk, termékek és szolgáltatások bármilyen célra való alkalmasságát illetően. A honlapot „az adott állapotban” kínáljuk, „ahogyan elérhető”. A honlap használatával kapcsolatban minden felelősség és kockázat Önt terheli.

A JustBookIt nem felelős azokért a közvetlen vagy közvetett veszteségekért, amelyek a honlapon szereplő információk használatából erednek.

Ellentmondások

Amennyiben Ön szállást foglal a JustBookIt-nál, a Foglalási Feltételek érvényesek az Ön JustBookIt-tal kötött szerződésére. Abban az esetben, ha bármilyen ellentmondás tapasztalható a Szállásfoglalási Feltételek és a Honlap Feltételek között, a Foglalási Feltételek az irányadóak.

Szellemi tulajdon

A JustBookIt név, logó, valamint minden ehhez kapcsolódó termék- és szolgáltatásnév, megjelenési védjegy és jelmondat a JustBookIt áru- vagy szolgáltatási védjegyét képezi. Minden egyéb, a honlapon használt név, logó, valamint minden ehhez kapcsolódó termék- és szolgáltatásnév, megjelenési védjegy és jelmondat a tulajdonosai áru- vagy szolgáltatási védjegyét képezi.

Valamennyi szállodaismertetés, dia, fénykép, kép, térkép, útikalauz és egyéb, a honlapon szereplő anyag szerzői joga a JustBookIt-et vagy szállítóit illeti meg. Az a tény, hogy Ön hozzáférhet ezekhez az anyagokhoz, nem jogosítja fel arra, hogy sokszorosítsa, forgalmazza vagy egyéb módon hasznosítsa ezeket az anyagokat, azon túlmenően, hogy kizárólag saját személyes használatára egyetlen számítógépre letölti azokat. Ön linkekkel kapcsolódhat a honlap kezdőlapjára, de közvetlen weboldal linkeket és Frame-et nem használhat a honlap teljes és hiánytalan eredeti felhasználási céljának korlátozására. A JustBookIt előzetes írásos jóváhagyása nélkül Ön semmilyen formában nem hasznosíthatja ezeket a jogokat, illetve a honlaphoz kapcsolódó anyagokra vonatkozó egyéb szellemi tulajdonjogokat.

Értékesítési akciók

A honlapon szereplő akciós vagy kedvezményes ajánlatokról a JustBookIt saját belátása szerint dönt. Minden ajánlat a rendelkezésre álló kínálat függvényében érvényes, és bármikor visszavonható.

Harmadik fél

Ha ezen a honlapon harmadik fél termékeire, szolgáltatásaira, eljárásaira, márkaneveire, áruvédjegyeire vagy egyéb információira történik utalás, az nem jelenti, illetve nem vonja maga után azt, hogy a JustBookIt ezeket támogatja, pártolja vagy Önnek ajánlja. Azok a linkek, amelyek egyéb, nem a JustBookIt által működtetett honlapokhoz vezetnek, kizárólag az Ön kényelmét szolgálják. A JustBookIt nem felelős a harmadik fél által nyújtott termékekért, szolgáltatásokért, eljárásokért, márkanevekért, áruvédjegyekért vagy egyéb információkért.

Adatvédelmi Nyilatkozat

Az  Adatvédelmi Nyilatkozat áttanulmányozásával részletekbe menően tájékozódhat arról, hogy a JustBookIt milyen módon használhatja fel a honlap használata során Öntől kapott információkat.

Az Ön felelőssége

Ön köteles biztonságban tartani minden olyan azonosítási eszközt, amit a JustBookIt a honlap szolgáltatásainak használata érdekében Önnek átad. Önnek kötelessége, hogy pontos és nem félrevezető információkat közöljön a honlap szolgáltatásainak használata során.

Változtatások

A JustBookIt bármikor megváltoztathatja, vagy módosíthatja a jelen Honlap Feltételeket olyan módon, hogy az ilyen változtatásokat itt közzéteszi.

Irányadó jog és jogi illetékesség

A Honlap használatának jelen Feltételei tekintetében a magyar jogi rendelkezések az irányadók. A honlapot érintő bármely vita a magyar bíróságok illetékessége alá tartozik.